(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.
(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.
(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.

Shop

Masa  Gift set za nju I
Sale!
IMG_20210209_134045

Gift set za nju I

104.00 KM 94.00 KM

Zaštitna maska je definitvno od 2020 godine novi “must have”, za neke i modni dodatak posebno kada je kombinujete sa trakom za kosu od iste svile.
Svilena unikatna handmade marama. Marame dostupne u različitim bojama i dezenima svile u zavisnosti od raspoloživosti iste.

Svilene trake za kosu – dizajnirane kao popularni scrunchie koje se mogu kombinovati sa maramom ili maskom izrađenom od iste svile.

U toku dana u obavljanju svakodnevnih aktivnosti imamo potrebu povremeno zavezati kosu ali nakon skidanja trakice kosa promjeni oblik, izlomi se i naelektriše. MARAMRA trakice za kosu se izrađuju od svile a kako svila smanjuje trenje vlasi kose, ne izlači prirodnu vlažnost iz dlake kose, kosa se nakon vezanja ne lomi tako da NO MORE BAD HAIR DAYS.

Kategorija: ,

1 na stanju.

Opis artikla

Opis artikla

BH brend MARAMRA proizvodi unikatne, handmade svilene proizvode. Misija i vizija MARAMRA BH brenda je približiti se tržištu koje cijeni unikatnu, handmade, luksuznu robu. Koncept rada slijedi slow fashion pristup i promoviranje svijesti o društvenoj odgovornosti proizvodnjom ograničene količine unikatnih komada sa minimalnim štetnim utjecajem na okoliš. Svi MARAMRA proizvodi su dostupne u različitim bojama i dezenima svile u zavisnosti od raspoloživosti iste.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brend

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gift set za nju I”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.