(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.
(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.
(0)
  • Trenutno nemate proizvoda u korpi.
title image

O nama

Kompanija koja svojim kupcima i partnerima nudi nešto jedinstveno.
Masalogo

Mi smo porodična kompanija sa dugom tradicijom, koja oko sebe okuplja mlad tim, koji pokreću inovativnost i želja da svojim kupcima i partnerima ponude nešto jedinstveno. Naš tim je inovativan, dinamičan i nadasve kreativan, sa značajnim iskustvom u radu. Ističemo se praćenjem trendova i implementacijom inovacija, stalnim prisustvom na tržištu, te posebno energičnošću i posvećenošću. Kompanija smo koja teži ka kontinuiranom rastu i jasnom opredjeljenju prema modernom pristupu poslu, što nas je dovelo do pripreme za realizaciju sopstvenog branda. Dug put je bio pred nama. I svakako da je i dalje. Vrhunski kvalitet i brzina pružanja usluge su naše glavne osobine. Pored toga naši klijenti cijene i činjenicu da posjedujemo znanja i imamo mogućnost organizovanja u formi projektnih timova. Od same ideje, razrade, posjedovanja vrhunskih znanja iz oblasti finansija, menadžmenta, marketinga, strateškog planiranja, pripreme projektne dokumentacije, te prezentiranja istog u formi prilagođenoj klijentu.

Klijenti o nama

4

"Volim ovakav shopping!"

Nešto potpuno novo kod nas. Veliki izbor brendova, kvalitetna i moderna odjeća uz mnogo različitih stilova gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljena sam vrhunskom uslugom i ljubaznošću prodavaca. Jednostavno, volim ovakav shopping!

- Tea Bošković

Snježana Delić

"Neobično i vrlo ekskluzivno"

Sarajevo je postalo bogatije za jedno novo, za naše prostore neobično i vrlo ekskluzivno mjesto, u kojem je shopping pravi užitak, bez stresa i gužvi. Koncept u kojem se kupac osjeća baš posebno i važno. Bravo!

- Snježana Delić

Emerik Gudelj

"Shopping hedonizam"

Inovativnost, sofisticiranost, elegancija i kvaliteta na jednom mjestu. Shopping hedonizam uz vrhunsku uslugu i ponudu svjetskih vodećih brendova.

- Emerik Gudelj

Mirela Bunoza Šarac

"Savršen doživljaj shoppinga"

Savršen doživljaj shoppinga na inovativan način. Ponuda i dizajn koji zadovoljava i najzahtjevniji ukus. Mjesto gdje se osjećam kao kraljica!

- Mirela Bunoza Šarac

Brendovi u ponudi